MENÜ

Szerviz

Ha meglévő autogyrodat vagy Rotax motorodat szervizelni kell, nálunk jó kezekben lesz.

Karbantartás és szervizelés

AutoGyro Niki gyro és Rotax

A fertőszentmiklósi Meidl Airporton található szervizműhelyünk, ahol MTOsport, Calidus és Cavalon autogyrok, Niki Kallithea és Lightning autogyrok, továbbá nem certifikált ROTAX motorok teljes körű szervizelését és alkatrész ellátását vállaljuk. A környező országokból is hoznak hozzánk gépeket szervizelésre, javításra, mint például: olajcsere, karburátor szinkronizálás, kötelezően előírt 25 és 100 órás ápolások, 5 éves felújítás a motoroknál, szerviz bulletin előírások végrehajtása, stb. Kérés esetén, megállapodás szerint kiszállást is vállalunk.

Határidő: Adott munkától függően, egyeztetés szerint. A határidő a beszállítókon is múlik.

Dokumentum kiállítás, garanciák: Az elvégzett munkával kapcsolatban CRS-t (Certificate of Release to Service) állítunk ki az ügyfélnek, és a nyilvántartásunkban is őrzünk egy példányt. Emellett a repülőgép dokumentumaiba (üzemi napló, motorkönyv) is bejegyezzük az adott munkálatot.


Kérd ajánlatunkat!

Rotax alkatrész rendeléskor (a félreértések elkerülése érdekében) javasolt konkrét cikkszámot megadni, ami az itt elérhető robbantott rajzokon (Illustrated Parts Catalog) található meg.

Biztonsági kód: